Wie zijn wij
Het creatieve brein achter Ontwerpbureau SIS en de dagelijkse leiding ligt in handen van de zussen Claire en Melissa Gasseling. Al lange tijd hadden de zussen de ambitie om een creatief bureau te beginnen. De naam SIS heeft dan ook als achterliggende gedachte ‘SISters’. Met een frisse blik, leunend op de nodige werkervaring en vakmanschap, gaan de zussen graag met u op zoek naar de juiste oplossing voor al uw vraagstukken. Door hun verschillende achtergronden zijn zij een verlengstuk van elkaar. Deze combinatie maakt uw resultaat 1+1 = 3.

Claire
Claire had haar eigen kleurenpallet al van jongs af aan uitgevonden. Creatief bezig zijn komt bij haar van nature. Na de havo op het Kandinsky College te Nijmegen is zij gaan studeren aan de Hogeschool voor de Kunsten in Maastricht. Na haar opleiding, met als afstudeerrichting grafische vormgeving, is zij ongeveer 5 jaar lang werkzaam geweest als grafisch ontwerper bij verschillende reclame- en communicatiebureaus.
In 2007, met de nodige werkervaring en een netwerk achter de hand, heeft zij besloten om als zelfstandig ondernemer verder te gaan. Een jaar later werd het tijd voor uitbreiding. Accountmanagement, bureauwerkzaamheden en het ontwerpproces werden steeds lastiger te combineren. Claire heeft vervolgens besloten haar zus Melissa, die met haar business achtergrond een goede aanvulling is, tot medevennoot te benoemen.

Melissa
Na in 2008 al gedeeltelijk te zijn ingestapt, ruilde Melissa in 2009 haar baan als management consultant in voor een volledige deelname in SIS. Met haar achtergrond in International Business aan de Universiteit van Maastricht, waar zij de afstudeerrichting strategie, organisatie en marketing volgde, neemt Melissa de bureauzaken waar en adviseert en begeleidt op projectbasis klanten bij hun vraagstuk en het bereiken van hun doel.

Angela (DIFA)
Angela is de oudste zus van de zusjes Gasseling. Haar merknaam DIFA is verbonden met Ontwerpbureau SIS. Na een opleiding als professionele danser bij de balletacademie in Arnhem, ging ze naar de kunstacademie in Den Bosch voor haar oriëntatie jaar. Daarna is ze gaan specialiseren in visuele communicatie, illustratie en autonome kunst aan de kunstacademie in Maastricht. Tijdens deze periode kreeg ze de kans om te worden gesponsord door Erasmus om te studeren voor verscheidende maanden in het Verenigd Koninkrijk aan Kent Institute of Art and Design. Nadat ze haar BA in visuele communicatie, illustratie en autonome kunst in Maastricht behaalde ontving ze een beurs van de Nederlandse VSB Bank voor studeren in het buitenland. Angela was verzekerd van een plaats aan Edinburgh College of Art en een Master in Design werd na enkele jaren voltooid. Door de jaren heen heeft zij haar kunstwerk op een regelmatige basis in Glasgow en Edinburgh tentoongesteld. Na een periode van 10 jaar in het buitenland is Angela terug naar Nederland gekomen en werkt zij als freelance ontwerper, illustrator en kunstenaar onder haar label DIFA (Design, Illustration and Fine Art).

 

Claire

creatief directeur

Melissa

projectadviseur

Angela

illustrator / kunstenaar